2009. gada 12. decembris

#6

RĪGA, 12.12.09. Šodien biju pie priekšnieka. Garāžu kooperatīva priekšnieka. Foršs onka tomēr izrādījās. Visai jauks un labs. Latviski saprot visu, bet nesaka neko, turklāt, arī krieviski runāja ar kaut kādu dīvainu akcentu, sakot nevis garaž, bet gan haraž... Ukraina? Es nezinu, neesmu krievu valodā baigais speciālists.

Nu lūk, tur iesniedzu no rīta safočētās bildes, pirmdien būšot gatava caurlaide. Cik jauki.

Vēlāk ar Ag sačinījām biš suši un kārtīgi pierijāmies.

Pēc tam bijām Latvijas Nacionālajā teātrī apskatīt Vadoni. Kādi iespaidi? Nu nez, tāds nekāds likās. Principā patika mūzika (Z. Liepiņš parasti ir līmenī) un scenogrāfija kopā ar horeogrāfiju. Proti, izskatījās smuki, kā cilvēciņi kustas un kā kustas dekorācijas un skatuves grīda. Visādi citādi - fail.

Izrāde sākās kaut cik cerīgi, bet jau pirmā cēliena vidū sāka iet uz švako pusi - nav tāda wow un kaut kāda mākslinieciska baudījuma, nav īsti jēgas. Otrais cēliens vēl garlaicīgāks, turklāt beidzās arī ar neko.

Bet tautai jau patika. :)

Šis ir kārtējais gadījums LV, kad ap kaut kādu notikumu sākotnēji tiek sacelta baisa ažiotāža un publicitāte, bet beigās nekas tur nav. Liela brēka, maza vilna, tā sacīt...

Tā, kas vēl... Nu jā, secinājām, ka labāk Zigis varēja savākt pajukušo grupu Opus, un Imants Vanzovičs varēja visiem par prieku nodziedāt Atmiņu namu un Vēja suni. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru