2009. gada 11. decembris

#5

RĪGA, 11.12.09. Jou! Šodien piektdiena, tad nu darbā arī vispārējs čills, tas ir labi. :)

Šodien arī izdarījām vienu labu lietu. Proti, auto, kas pie manas mājas bija nostāvējis jau no vasaras, tika pārvests uz garāžu. Tas ir labi, jo, es pieļauju, ka tas bija nedaudz apnicis kaimiņiem. :D Bet nu, kā reiz teica sporta komentētājs Māris Rīmenis, komentējot Štromberga zelta braucienu - štrunts ar viņiem! :) Galvenais, ka mustangs ir zem jumta, piedzīvojums ir sācies un naudas iesūcējs palaists.

Bildes nevienas nava, jo process bija dikti ātrs un ātri atrastajam fotoaparātam bija pilla atmiņas karte. WTF? :D

Kamēr evakuators mēģināja kaut kā ērti pieparkoties pie garāžas, nez no kurienes uzradās kaut kāds krieviski runājošs opis, kurš apgalvoja, ka esot kooperatīva priekšnieks un sāka man lasīt morāli, ka rīt obligāti esot jāierodas pie viņa un jāizņem caurlaide, vajagot divus latus un fotogrāfiju.

Nu ok, būs. Foto, kā jau to darīju pāgājušgad priekš savas pēdējās skolnieka apliecības, uzņemšu pats ar izstieptā rokā paņemtu fotoaparātu. Pēc tam bildi izdrukāšu uz parastā papīra ar esošo melnbalto lāzerprinteri. Tā vēl tik trūka, lai es ietu uz salonu bildēties priekš garāžu kooperatīva caurlaides.

Domāju tad rīt no rīta arī pāris stundiņas padarboties ar mustangu, tagad laikam viss jānoajauc un jāskatās, kāda situācija tur pavērsies... Katrā ziņā auto šodien nepatīkami pārsteidza, jo bija šausmīgi pievilcies ar mitrumu. Jāmēģina to visu kaut kā izžāvēt.

Nu tad gaidiet info rīt. :) Vispār rīt eju skatīties arī to Vadoni, redzēs, kas nu būs. Varbūt uzrakstīšu arī par to. Bet varbūt arī nē. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru