2009. gada 6. decembris

#1

RĪGA, 06.12.09. Vispirms es rīta pusē biju aizdevies uz centru, kur piepalīdzēju Kārlim dabūt dziesmā viņa MB 190, kas mums arī izdevās. Tik vien tā bēda bija, ka nedaudz izlādējies akumulators. Secinājām arī to, ka šodien ir aizdomīgi auksts un ka laikam drīz būs sniegs.

Bet dienas notikums, viennozīmīgi, ir tas, ka beidzot esmu ticis pie garāžas, turklāt, tā ir visai labā stāvoklī un par samērā draudzīgu īres maksu. Tas nozīmē tikai vienu - nākošnedēļ ir jāatrod iespēja aiztransportēt mustangu no tā pašreizējās atrašanās vietas uz augšminēto garāžu, kura atrodas kooperatīvā ar skaisto un iedvesmojošo nosaukumu "Progress".

Runājot par iecerēto, esmu apņēmies līdz nākošā gada 11. martam dabūt pie dzīvības savu 1986. gada Ford Escort kabrioletu. Ir paredzēts uzstādīt citu dzinēju, pārmetināt aizmugures arkas un vēl dažus sīkumus, visu sašpaktelēt un nopūst ar krāsu. Šobrīd es nemāku ne metināt, ne krāsot. Ceru, ka tuvāko mēnešu laikā to iemācīšos.

4 komentāri:

  1. Kaut kad gāju garām ĀVĢ un Fords izskatījās skumji iedubļojies rudens lapās... Lai veicas ar iedzīvināšanu!

    AtbildētDzēst
  2. Paldies! :) Nu tā viņš izskatās mana slinkuma un (lielākoties) apkārtējās vides dēļ, lapas birst no kokiem un dubļi šļakstās no ielas...

    Vēl jau arī tā nožēlojamā baltā krāsa.. :D

    AtbildētDzēst
  3. baltaa kraasa ir laba un pat skaista, ja ir labi nokraasota.. un nomazgaaata :D

    AtbildētDzēst
  4. Ha ha, viegli pateikt, tikai krietni grūtāk izdarīt... :) Turklāt konkrētajam autiņam dažas vietas izskatās tā, it kā kāds tās būtu krāsojis ar balto korektoru. :D

    AtbildētDzēst