2009. gada 21. decembris

#10

MĀRUPE, 21.12.09.
"LATNET princips - nerunāt tik daudz par sevi pašiem, cik ļaut par mums runāt citiem. Mūsu labākā vizītkarte ir mūsu klienti."
Kaut kā līdz šim ir pierādījies, ka monopols nebūt nav labākā situācija tirgū, jo tam īsti nav konkurences, tāpēc piedāvāto pakalpojumu kvalitāte arī ir tāda kā ir, cenas tāpat.

Tāpat ir pierādījies, ka dažās nozarēs pastāv tādi uzņēmumi, kuru pakalpojumi ar pilnīgi neko nav labāki par konkurentu piedāvātajiem, bet cilvēki tos izmanto tikai tādu konservatīvu jūtu vadīti, jo minētie uzņēmumi un to zīmoli bieži vien asociējas ar visu nozari kā tādu. Bieži vien tāpēc, ka tie ir radušies vienā laikā ar šo nozari.

Nu lūk, Latvijā mums ir tāds spilgts piemērs kā Latnet. Uzņēmums, kurš ir stāvējis klāt, kad Latvijā radās internets. Tā nu ļoti daudziem cilvēkiem liekas, ka internets = Latnet, līdz ar to čaļi var atļauties laist muļķi, jo klientu tāpat būs gana.

Šodien jau vairāk kā 3 stundas nedarbojas mūsu uzņēmuma mājaslapa, kura stāv uz servera, kurš izvietots pie Latnet. Informācijas par tur notiekošo nav nekādas.



Tāpēc es iesaku nekad neizvēlēties Latnet pakalpojumus!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru