2010. gada 14. februāris

#26

RĪGA, 14.02.10. Baigais fail sanāca ar to balona krāsošanu. Šobrīd situācija ir tāda, ka man ir jāatbrīvo vannas istaba (kur es loģiski veicu krāsošanas darbus), bet tas balons, maita 10h laikā nav vēl nožuvis un ir lipīgs, turklāt arī krāsojuma kvalitāte varēja būt labāka. Tā ir, ja sanāk kaut ko krāsot divreiz gadā un nav pacietības to darīt lēnām. Bet nu neko - švaki nokrāsots melns vienalga ir labāks par aprūsējušu sarkanu... :) Cerams, ka nākošnedēļ tikšu pie pārējām vajadzīgajām gāzes iekārtas detaļām.


Šodien noklausījos kaut kādu Plastic Bertrand albumu, kurš man patiesībā baigi iepatikās. Viņa zināmākais gabals ir Ça plane pour moi, kuru jūs būsiet dzirdējuši Euro Trip filmā un gan jau vēl kaut kur. Atļaušos apgalvot, ka šis varētu būt viens no zināmākajiem gabaliem franču valodā, līdzās Džo Dasēna daiļaradei un Vansesas Paradī Joe le taxi.

Nu lūk, bet ne par to ir runa. Es vēlējos atzīmēt, ka reizēm ir labi paklausīties dziesmas valodā, kuru tu nesaproti. Tā ir iespēja vienkārši baudīt mūziku un nedomāt par to, ko teksta autors ir vēlējies klausītājam iestāstīt. Īpaši forši tas ir šodien, kad visās malās skan Hoobastank gabals The Reason un citi attiecīgajā tematikā balstīti skaņdarbi.

Dzīvojiet godīgi. ;)

2 komentāri:

  1. iespaidīgi Reini :) prieks lasīt šo visu! sveicieni no rivsk ;)

    anita

    AtbildētDzēst
  2. Wūhū, atkorķējam dzirkošos dzērienus par godu komentāram, kas ir visai reta parādība šajos platuma grādos. :)

    Bet paldies! ;) Turpinājums, kā sacīt jāsaka, noteikti sekos...

    AtbildētDzēst